Dacia Srbija | Prodaja vozila i automobila | Auto servis | Delovi | Sandero

RENAULT DACIA SRBIJA | NISSAN | PRODAJA VOZILA | DACIA SANDERO

DACIA SANDERO

Izvrstan odnos cene / funkcija / prostornosti

Daciju Sandero smo stvorili sveobuhvatnim pristupom kao vozilo neospornog kvaliteta sa cenom koja je verna duhu Dacije, što znači privlačnu radi svoje prostornosti i ponuđenih karakteristika. Iako po ceni Dacia Sandero pripada kategoriji malih automobila, njene izdašne dimenzije otkrivaju da se radi o višoj kategoriji kompaktnih vozila. Dacia Sandero nudi pet pravih sedišta i praktičan prtljažnik od 320 l, čija zapremina može da iznosi do 1200 l zahvaljujući preklopivoj klupi. Prijatnoj unutrašnjosti doprinose udobna sedišta i veliki prostor za noge. Osim toga, instrument tabla i sve komande na mestu vozača osmišljeni su tako da osiguravaju potpuno bezbrižnu vožnju.

Robusnost / Pouzdanost

Robusnost i pouzdanost bili su okosnica dizajniranja Dacia Sandera i ove dve karakteristike su učinile marku Dacia prepoznatljivom. Dacia Sandero je opremljena potvrđenim Renaultovim motorima, sigurnosnim funkcijama i šasijom koja može da savlada sve podloge na koje vas put nanese. Dacia Sandero nudi garanciju od 3 godine ili za pređenih 100 000 km*, i ističe se smanjenim troškovima održavanja i popravaka.
*u zavisnosti od prvog ispunjenog uslova

Uživanje u vožnji i višenamenska upotreba

Uvek pod kontrolom. Zaobiđite rupe na putu i sigurno vozite na oštećenim podlogama. Nova Dacia Sandero raspolaže potrebnom upravljivošću za sve vrste podloga. Dacia Sandero ima izvrsnu udaljenost od tla (155 mm) koja joj omogućava vožnju po svim vrstama gradskih i vangradskih puteva. Osim toga, opremljena je zaštitom šasije za sigurnu vožnju po svim putevima. Dacia Sandero koristi Loganovu platformu proizašlu iz B platforme Grupe Renault, što znači da je nasledila kvalitetne zadnje i prednje vešanje i nudi preciznu vožnju i ležanje na putu.

Spoljni izgled

Dacia Sandero se potvrđuje kao moderna berlina zavodljivog dizajna, koja je istovremeno dinamična i robustna, a posebna pažnja je posvećena prednjem delu koji se ističe vrlo izražajnim svetlima. Izgled bočnih stranica karoserije u obliku "padajućeg talasa", dodatno naglašava utisak robusnosti. Stil zadnjeg dela doprinosi utisku prostornosti i okretnosti.
ADRESA
Staro sajmište 29
TELEFON
011 2018 027 Prodaja
011 2018 021 Delovi 011 2018 011 Servis
LOKACIJA
Pogledajte mapu »»
Design & SEO by Studio 77
Copyright 2013 by Hit Auto | Renault Dacia Srbija
Politika kvaliteta